Mèrits: Així funciona la Borsa de Treball de l’ICS

La Borsa de treball de l’ICS es regula per un acord entre la direcció de l’ICS i els principals sindicats de la institució. El contingut és públic, També és dinàmic i nous acords impliquen formes diferents de funcionament de la Borsa.

Sempre està basar en la meritocràcia que s’avalua en tres grans blocs: Formació continuada en cursos i màsters en especialitats,(en el cas d’infermeria) , Avaluació i temps del serveis prestats i mèrits addicionals, actualment l’ACTIC i acreditar un nivell català superior al que és requisit per a la teva categoria.

És important assignar bé la temàtica quan introdueixis els cursos a l’aplicatiu de la ICS.

Un cop introduïda tota aquesta informació, periòdicament es realitzen actualitzacions de la baremació i això determinarà l’ordre de trucada i assignació d’interinatges a les persones que estan inscrites a la borsa.

Aquests mèrits acostumem a ser similars i et poden servir per a futures oposicions i quan portis més de cinc anys de treball per al teu expedient de Carrera professional.

Per introduir els mèrits call que entris a l’aplicatiu i seleccionis selecció temporal i un cop allà a formació continuada informis del mèrit que has realitzat i assignis bé la temàtica

Les avalucions continuades i temps treballat s’incorporen automàticament.

Hauràs d’aportar quan t’incorporis a treballar i al llarg de la teva carrera professional la documentació original amb una còpia a la gestió de rccursos humans del teu centre de treball o àmbit territorial.

La realització de cursos de formació continuada seran una constant mentres treballis a l’ICS, a la web de Som Intersindical trobaràs una selecció de cursos amb descomptes per a persones afiliades i a preu normal per a persones no afiliades. Altres sindicats també en fan, un sindicat, a més de repersentar-te, t’assessorà també en aquest àmbit.

Un últim consell: sempre recomano que els cursos estiguin acreditats bé pel mateix ICS, bé una universitat. Hem vist que d’altres centres curs que puntuaven de cop ho deixen de fer i perds puntuació en el llistat de la borsa.

Tindreu sempre la informació actualizada i enllaços a aquest apartat de la web de l’ICS.

Si et cal un suport més pesonalitzat, vine amb nosaltres: