Aquesta setmana hem estat notícia a Vall Hebron pel desafortunat vídeo a Tik Tok  de tres infermeres suplents on volent fer mofa dels requisits lingüístics per treballar a l’ICS, han aconseguit l’efecte contrari.

Plou sobre mullat atès que ens acostumat a veure com es qüestionen el nostres drets. Però hem de plantar cara. Ja ho deia Ovidi Montllor: » Hi ha gent a qui no li agrada que es parle, s’escriga o pense en català. Es la mateixa que no li agrada que es parle, s’escriga o pense.»

En horari laboral, a les instal·lacions de l’Hospital (Edifici Garbí), sense mascareta, portant joies, fet que no permet treballar en condicions, amb uniforme de l’ICS i sense cap mena de permís per fer vídeo. Un desprestigi inacceptable.

La cinta que porten aquestes infermeres al vídeo són d’un determinat sindicat que presumeix d’haver impugnat – tot i que cal dir i ho saben, que sense èxit- la nostra  candidatura de SOM INTERSINDICAL que serà ben present a les eleccions sindicals dels propers dies 28 i 29 de març per defensar els nostres valors de tolerància. llibertat, respecte, empatia, professionalitat i vocació de servei i defensa dels drets laborals en una sanitat pública, catalana, gratuïta, universal, acollidora i de qualitat que representa l’ICS i el nostre hospital.

Vull agrair la reacció exemplar de la majoria de sindicats presents a la Junta de Personal en tot l’assumpte del vídeo i en el desenvolupament de la campanya electoral. Als que no arrenquen els nostres cartells, ni fan cap mena de joc brut. Als que com nosaltres, respecten totes les candidatures com la majoria de company i companyes d’altres sindicats ens respecten a nosaltres.

Les poques excepcions que patim no ens esborren el somriure ni les ganes de continuar lluitant colze a colze per defensar guanyar 21 drets. Per guanyar aquests 21 drets no sobra ningú,  ben al contrari, calen mans.

Des de SOM INTERSINDICAL, volem guanyar aquests 21 drets d’una forma constructiva, cercant aliances i plantant cara a les catalanofòbies i qualsevol altra tipus d’intolerància envers qualsevol col·lectiu o  persona.

Cuideu-vos!