Videos:

Un cop publcada la diligència de Llistat de mèrits provisionals per categories 100-2022 ( Fase 1),  El pas següent del procés d’estabilització de l’ICS és acreditar els mèrits pendents de validar, només per a les persones aspirants de la fase 1 i la fase 1 ampliada.

Entra a l’enllaç corresponent i introdueix el nom d’usuari (DNI, amb un 0 al davant) i contrasenya (la de l’SGRH). El primer que has de fer és clicar al botó “separadors d’ingesta” i descarregar-te el document en format PDF.

Aquest document inclou: – Un separador per cadascun dels mèrits a acreditar i pendents de validar i – Una relació de tots els mèrits que cal acreditar.

Imprimeix el document que has descarregat. Cada separador conté les dades i un codi de barres que identifica el mèrit pendent de validar.

Organitza la documentació de la manera següent: Primer col·loca el separador i, a sota, el certificat. En el cas que alguna documentació no sigui l’original, endreça-la en un bloc a part. Fes 2 blocs: Un primer bloc on incloguis tots els documents originals amb els seus separadors i, un altre bloc, amb els documents que no són originals, però que serviran per acreditar el mèrit que està pendent de validar.

Recorda, és molt important que no dupliquis la documentació en els dos blocs.

Cal que tinguis en compte que els documents que presentis han de tenir una mida igual o inferior a un DIN A3 (el doble d’un DIN A4).

Quan hagis organitzat tota la documentació ja podràs demanar la cita prèvia per presentar la documentació de forma presencial.

Per fer-ho, fes servir l’enllaç que es notifica a la diligència  i que també es publicarà a través dels canals de comunicació habituals per demanar cita prèvia. 

Quan hagis presentat tots els documents acreditatius i el personal que t’atengui els hagi digitalitzat, et lliuraran un comprovant de tot el que has entregat. Ara, només caldrà esperar a la publicació de les llistes definitives. A l’apartat de Preguntes freqüents de la web de l’ICS et resoldran  tots els dubtes que et puguin sorgir: 

Si et cal un suport més pesonalizat, vine amb nosaltres:

Logo som intersindical