El dia 30 de desembre del 2022 es va fer pública l’esperada convocatòria del procés d’estabilització 2022-2023. El termini d’inscripció comença el dilluns 2 de gener de 2023.

El termini legal d’inscripció a totes les categories i procés començarà dilluns, 2 de gener de 2023 i durarà fins el 20 de febrer de 2023. És important que tingueu a mà la targeta VISA o Mastercad per fer el pagament i immediatament acabada la inscripció i fet el pagament us recomanem que us baixeu el PDF el comprovant bancari fins que es publiqui el llistat de persones admeses i excloses del procés selectiu.

Recordeu que s’ha de fer des de l’aplicació SGRH de l’ICS>>.

Si vols rebre al teu e-mail més informació pots subscriure’t al nostre butlletí informatiu. AQUÍ>> 

 

 

 

Preguntes freqüents sobre les OPOS 2022-2024:

1.- Quins treballadors/es de l’ICS podem participar? TOTHOM Siguin interins o suplents. Fins i tot aquelles persones q complint els requisits MAI hagi treballat a l’ICS. Només queden excloses, òbviament, aquelles persones que JA tenen plaça fixa estatutària a l’ICS guanyada en OPOS anteriors.

2.- Què passa si no aconsegueixo plaça només per mèrits? Passes a la següent fase la 2 i fas l’examen ( 2 proves)

 

3.- Què passa si tinc pocs mèrits i no aconsegueixo plaça ni en la fase 1 i 2 ? Passes a la fase 3 i participes en la opo ordinària, aprovar els procés el servirà segur per a futures oposicions si tampoc obtens plaça en aquesta fase.

 

4.- Què passa si aconsegueixo plaça en la fase 1? Esperes pacientment a q acabi el procés selectiu q te una finalització prevista al desembre de 2024

 

5.- Quan m’he d’apuntar a les oposicions 2022-2024? El termini és del 2 al 30 de gener de 2023. 

Repassa les recomanacions de dalt.

 

Que tingueu molta sort! #Som Intersindical #AmbTU

Si et cal un suport més pesonalizat, vine amb nosaltres: