Com a sindicalista amb una passió per ajudar els aspirants a treballar a l’Institut Català de la Salut, vaig crear aquesta  pàgina web, www.jordicespedes.com.

Ara, per brindar suport als aspirants que busquen treballar amb plaça a l’Institut Català de la Salut, he incorporat un nou apartat de temaris per al procés d’estabilització. A través d’aquest apartat específic de llibres, proporciono recursos útils per a les diferents categories d’oposicions. La meva intenció fonamental és oferir una opció accessible i econòmica per a aquelles persones que estan en plena preparació per a les fases 2 i 3 d’aquestes oposicions. A més, també incloc contingut destinat a ajudar amb la prova de català, una etapa crítica que afecta molts opositors.

Entenc que el procés d’oposició pot ser desafiador i amb moltes etapes per superar. He volgut alleugerir aquesta càrrega oferint una selecció de temaris de qualitat d’editorials de prestigi. A través d’aquesta web, els opositors poden accedir a aquests recursos que poden ajudar-los en la seva preparació. Vull assegurar-me que les persones tinguin l’ajuda que necessiten per afrontar amb confiança les proves d’aquest procés selectiu.

És important per a mi oferir opcions que siguin accessibles des del punt de vista financer, ja que moltes persones es troben en circumstàncies diferents i els costos associats amb la preparació per a oposicions poden ser prohibitius. Així que, m’he centrat en seleccionar editorials que ofereixin contingut de qualitat sense ser una càrrega financera excessiva.

La prova de català és un aspecte vital per a molts opositors, especialment en l’àmbit de la salut. Comprendre la importància d’aquest requisit, també he inclòs recursos per ajudar-los a preparar-se per a aquesta part de l’oposició. L’objectiu és donar-los un cop de mà per acreditar el seu nivell de català i millorar les seves oportunitats de desenvolupament professional dins de l’ICS.

En resum, a la meva pàgina web trobareu una modesta iniciativa per proporcionar suport als opositors de l’Institut Català de la Salut. No pretenc lloar-me pel meu esforç, sinó simplement oferir una eina útil per a aquells que necessiten recursos asequibles i fiables en aquest camí desafiador. L’objectiu és posar a l’abast dels opositors les eines que poden contribuir a la seva preparació i aconseguir els seus objectius professionals.

Molta sort en el procés, alguns i algunes ja heu obtingut plaça en Fase 1, als que aneu a examen en Fase 2 i 3, espero que puguin ser útils, tant els llibres i temaris com a proves d’anys anteriors, els tens disponibles aquí:

Si et cal un suport més pesonalizat, vine amb nosaltres:

Logo som intersindical