Video:

El proper pas del procés d’estabilització de l’ICS serà la diligència del tribunal qualificador publicant la valoració estimada provisional dels mèrits de les persones admeses en la fase 1, és a dir, aquelles persones que consolidaran la plaça a través del concurs de mèrits.

Aquesta fase es resoldrà en 4 passes.

1. Publicació de les llistes provisionals de valoració estimada de mèrits de les persones inscrites al procés d’estabilització de l’ICS, condicionada a la validació pertinent dels esmentats mèrits.

Aquestes llistes ordenen, segons el barem de mèrits, a les persones inscrites al procés i defineixen, per a cada categoria, qui opta a estabilitzar una plaça en aquesta primera fase.

Aquesta informació té en compte el nombre de places ofertes en la fase 1, per a cada una de les categories, ampliant-la en un 200%, excepte les categories de DSI i TCAI que és un 250%. Cal tenir en compte però, que només es podran adjudicar el nombre de places establert per a la fase 1 en la convocatòria. La llista estarà degudament marcada amb una línia blava que indica l’última de les persones que opten a entrar en aquesta primera fase.

2. Validació de mèrits. Estàs entre els candidats inclosos en la fase 1 o en la fase 1 ampliada? Si és així i et falta algun mèrit per validar, ara és el moment! Entre el 9 d’agost i el 20 de setembre pots presentar, de manera presencial, aquests documents.

Consulta el vídeo de com preparar la documentació per validar els mèrits pendents.

Si no pots fer aquest tràmit personalment, no pateixis, qualsevol altra persona ho pot fer per tu.

També pots consultar en l’apartat de preguntes freqüents en quins centres pots presentar la documentació.

3. El període d’al·legacions a la llista provisional de valoració estimada de mèrits s’obrirà l’última setmana d’agost i restarà obert durant 10 dies hàbils.

Totes les al·legacions es faran via telemàtica mitjançant l’enllaç del tràmit específic que constarà en la diligència que publiqui el tribunal qualificador en què especificarà el termini per presentar les al·legacions.

4. Examen de català. Si estàs entre les persones que opten a ocupar una plaça en aquesta primera fase i no pots acreditar el nivell de català necessari per a la teva categoria, l’ICS farà un examen específic previsiblement el 30 de setembre.

Si has quedat exclòs en aquesta fase 1 del procés, tingués en compte que l’ICS preveu que al novembre comencin els exàmens d’oposicions de les diferents categories professionals del procés d’estabilització per a les persones que opten al concurs d’oposició del procés d’estabilització i concurs oposició ordinari.

Quan hagis presentat tots els documents acreditatius i el personal que t’atengui els hagi digitalitzat, et lliuraran un comprovant de tot el que has entregat. Ara, només caldrà esperar a la publicació de les llistes definitives. A l’apartat de Preguntes freqüents de la web de l’ICS et resoldran  tots els dubtes que et puguin sorgir: 

Si et cal un suport més pesonalizat, vine amb nosaltres:

Logo som intersindical