Informació actualitzada del procés d’estabilització de l’ICS:

5 de desembre de 2023: Resultats provisionals de la prova de coneixements de català de la fase 1

Anunci en PDF>>

29 de novembre de 2023, Diligència de publicació acreditació de l’exempció de la realització de la prova de coneixements de llengua castellana de la fase 1 i Fase 1 ampliada sobre llengua espanyola:

ANUNCI EN PDF >>

Previsió de dates de properes diligències:

Aquesta és la previsió de dates amb la que treballa l’ICS i que s’anunciaran de manera oficial al llarg de properes diligències:

 

Pendents:

Fase 1: Publicació resultats definitius prova de català,

Fase 1: Publicació d’adjudicació definitiva en Fase 1.

 

Fase 2 i 3: Publicació de data d’exàmens i lloc.

 

31/10/2023:

PESCO 2018: Publicació d’aplicació disposició extraordinària prevista a la convocatòria d’oposicions 2018.

17 d’agost: Publicada la relació de persones convocades i exemptes de fer la prova de català de la fase 1

🗓️ Consulteu la relació de persones convocades i exemptes de fer la prova de català de la fase 1: https://convocatories.ics.extranet.gencat.cat/fitxer/38684

📆 Es realitzarà el 30 de setembre de 2023

📍 Lloc: Universitat Pompeu Fabra Campus de la Ciutadella (c/ Ramon Trias Fargas, 25-27, 08005 Barcelona). La setmana del 21 de setembre de 2023 es publicaran els horaris i la distribució per aules de les persones aspirants.

❗️Les persones convocades a la prova de català que consten en la llista, però que disposen del nivell requerit de llengua catalana per a la categoria en la qual participen poden presentar-lo fins al 20 de setembre i quedaran exemptes de fer la prova. L’ICS ha obert un període de presentació dels mèrits introduïts i no validats prèviament, del 9 d’agost al 20 de setembre.

👉🏻 Només s’han de presentar a l’examen aquelles persones que tinguin l’opció d’ocupar una de les places que s’ofereixen en la fase 1 i fase 1 ampliada.

🕕 7 d’agost:  Publicació de la llista provisional de valoració de mèrits de la primera fase del procés d’estabilització de l’ICS.

 

🔴 PUBLICACIÓ DE LA VALORACIÓ ESTIMADA PROVISIONAL FASE 1

https://ics.gencat.cat/web/.content/Seleccio/Treballeu_a_lics/Estabilitzacio/dilig-prov-fase1/Dilig.puntuacio-provisionals-FASE-1-termini_CODI-100_JUNY-2023-V3_nomes_puntuacions_SIG.pdf

🔴 PUBLICACIÓ OBERTURA TERMINI PRESENTACIÓ MÈRITS INTRODUÏTS I NO VALIDATS PRÈVIAMENT

https://ics.gencat.cat/web/.content/Seleccio/Treballeu_a_lics/Estabilitzacio/dilig-prov-fase1/Dilig.puntuacio-provisionals-FASE-1-termini_CODI-100_JUNY-2023-V3_nomes_cita_previa_i_ingesta.si.pdf

1️⃣ A partir de la publicació de la llista, l’ICS obrirà el període de presentació dels mèrits introduïts i no validats prèviament del 9 d’agost al 20 de setembre. Serà necessari demanar cita (a partir del 8 d’agost).

2️⃣ Només han de presentar la documentació dels mèrits en aquesta fase aquelles persones que tinguin l’opció d’ocupar una de les places que s’ofereixen en la fase 1 i la fase 1 ampliada, està indicat a la llista.

3️⃣ Aquelles persones que no estiguin identificades en aquesta llista, no han de presentar la documentació de mèrits en aquesta fase i, per tant, no han de demanar cita.

📆 La previsió d’obertura del període d’al·legacions a la llista provisional de valoració de mèrits és que s’iniciï l’última setmana d’agost.

🗓️ L’examen de català serà, previsiblement, el dissabte 30 de setembre de 2023.

 

❗L’ICS intentarà fer tots els exàmens al novembre.

 

📌 Divendres 25 d’agost
Publicació diligència al.legacions puntuació mèrits provisional

📌 Dilluns 28 d’agost
Inici termini al.legacions mèrits provisionals

📌 Divendres 8 de setembre
Fi termini al.legacions mèrits provisionals

📌 Diumenge 30 de setembre
Prova de català

📌 Dissabte 30 de setembre
Publicació barem definitiu en funció a les al.legacions

🟡 PREVISIÓ TERMINIS

➡️ La setmana del 21 d’agost de 2023, el tribunal publicarà la diligència per la qual s’obrirà el termini per tal que les persones aspirants puguin formular les al·legacions que considerin oportunes a la publicació de la valoració estimada provisional, condicionada a la validació de la documentació que s’ha de presentar per acreditar els requisits i mèrits pendents de validar de la Fase 1.

 

 

El pròxim mes D’OCTUBRE és previst de resoldre l’adjudicació de la FASE 1 del concurs de mèrits.

En OCTUBRE està previst la cobertura excepcional d’aprovats sense plaça de la convocatòria 2018. Oferirem més informació desprès de la reunió de la Mesa Sectorial de setembre.

A partir del mes de NOVEMBRE s’iniciaran els exàmens de les diferents categories per a les FASES 2 i 3, que són de concurs-oposició.

Vídeos del procés d’estabilització de l’ICS:

Vídeos aclaridors pas a pas:

Cursos de SOM INTERSINDICAL:

Curs on-line tranversal (totes les categories):

Curs on-line Auxliar administratiu:

Si et cal un suport més pesonalizat, vine amb nosaltres: